Toni Noguera (CaixaBank), Carla Ferrete (Fundació Tutelar Santa Maria de Comabella), Yolanda Altimiras (Fundació “la Caixa”), Sebastià Catllà (Fundació Tutelar Santa Maria de Comabella), Mireia Gorchs (CaixaBank), i Isabel Josende (Fundació Tutelar Santa Maria de Comabella).

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa” ha col·laborat amb la Fundació tutelar Santa Maria de Comabella, des d’on donem suport a persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o persones que presenten deteriorament cognitiu, en la presa de decisions que afecten l’exercici de la seva capacitat jurídica.L’entitat ha rebut una col·laboració de 3.000 euros destinada a pal·liar els efectes socioeconòmics que les persones usuàries de l’entitat han patit arran de la COVID.

Per dur-ho a terme, la fundació desenvoluparà dos projectes amb diverses tipologies de suport, material i emocional. El primer, basat en facilitar lots amb productes de primera necessitat a aquelles persones amb menys recursos econòmics a les que la fundació dona suport. Degut a la situació derivada de la COVID-19, les persones usuàries han patit; empobriment i requereixen d’un ajut material extra per donar cobertura a les seves necessitats més bàsiques.

L’altra tipologia de suport es fonamenta en un acompanyament de caire emocional i pedagògic mitjançant el projecte de “llars de suport” en el camí cap a la emancipació. L’objectiu d’aquest segon projecte és fer ús de pisos compartits on, mitjançant el suport de professionals i voluntaris, es treballarà ;perquè les persones que acompanya l’entitat assoleixin un millor nivell d’autonomia personal, social i econòmic que els ajudi a dur una vida més autònoma i emancipada.

La Responsable Territorial a Catalunya de Fundació “la Caixa”, Yolanda Altimiras, acompanyada de Toni Noguera, Director de Banca d’Institucions de CaixaBank, i Mireia Gorchs, Responsable d’Acció Social de CaixaBank a la Direcció Territorial Catalunya, han visitat la nostra entitat i s’han entrevistat amb l’equip de professionals que hi treballa per conèixer de primera mà l’activitat que hi desenvolupen. Durant la visita, han estat acompanyats pel president de l’entitat, Sebastià Catllà.

logo-comabella-transparent
logo-comabella-transparent
Fundació Santa Maria de Comabella
Carrer Bernat Cabrera 10-14, Entresòl
08242 Manresa

Copyright © Fundació Santa María de COMABELLA 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *