L’Obra Social “la Caixa” ens ha ajudat a fer realitat el projecte de les Llars autònomes que tenim a Manresa. Gràcies a la seva aportació econòmica, dotada amb 5.000 euros, es podrà pintar i adequar una d’aquestes Llars, on hi viuen tres persones tutelades per la Fundació.
Aquests habitatges d’inclusió es basen en el Cohousing, una llar compartida entre diverses persones que disposen d’autonomia amb l’objectiu és cobrir una necessitat bàsica i un dret fonamental de totes les persones: l’accés a un habitatge digne.
Aquestes llars no pretenen convertir-se solament en un recurs assistencial, sinó potenciar o restaurar també capacitats inherents a la persona bàsiques per una vida autònoma com per exemple habilitats socials, capacitats relatives a la gestió econòmica, d’emocions i adquisició de nous coneixements que puguin ser funcionals per gestionar la vida en la llar, potenciar les relacions amb la comunitat i fomentar el seu desenvolupament integral, esdevenint així el servei de llar autònoma en un pont cap al desenvolupament integral.

logo-comabella-transparent
logo-comabella-transparent
Fundació Santa Maria de Comabella
Carrer Bernat Cabrera 10-14, Entresòl
08242 Manresa

Copyright © Fundació Santa María de COMABELLA 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *